Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Τι ζητάμε;

Τι ζητάμε;



Η μυθολογία των λυκάνθρωπων είναι πολύ παλιά. Υπάρχουν αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα ενώ η πρώτη γραπτή αναφορά υπάρχει στην Αρχαία Ρώμη. Πάρα πολλές χώρες και περιοχές, ειδικά στις σλάβικες χώρες, έχουν τη δικιά τους μυθολογία, με ξεχωριστές ονομασίες για τους λυκάνθρωπους.
Έγιναν ευρέως γνωστοί, και ο μύθος τους τρομοκρατούσε τους ανθρώπους, στην περίοδο που έγιναν οι Δίκες των Μαγισσών, καθώς μέσα στις κατηγορίες υπήρχαν και εκείνες που υποστήριζαν ότι είχαν σχέση ή έλεγχαν τέτοια πλάσματα.
Ο μύθος τους έφτασε μέχρι την σύγχρονη εποχή με κυριότερο τον μύθο για την μονάδα Werewolf των SS, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι αποτελούνταν πραγματικά από λυκάνθρωπους.
Και η μυθολογία του είδους αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο από τις σύγχρονες ταινίες σαν το underworld.
Αυτό που δεν επιτρέπετε είναι να γράψετε fan fiction. Δηλαδή ιστορίες για λυκάνθρωπους βασισμένες σε φανταστικά σύμπαντα που τα επινόησαν σύγχρονοι συγγραφείς του φανταστικού.
Αυτό που θέλουμε να γράψετε είναι:
-Να γράψετε ιστορίες με πρωταγωνιστές λυκάνθρωπους.
-Να γράψετε ιστορίες με έρωτα, ανάμεσα σε λυκάνθρωπους και ανθρώπους, είτε ανάμεσα σε λυκάνθρωπο με λυκάνθρωπο.
Αυτά που αναφέρονται εδώ είναι ένας οδηγός.
Το κείμενο σας μπορεί να είναι επηρεασμένο από οποιαδήποτε μυθολογία για λυκάνθρωπους και να αναφέρεται σε οποιαδήποτε εποχή.
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για διευκρίνιση θα χαρούμε να σας απαντήσουμε στο e_mail:
universepaths@yahoo.com
Φόρμα για αποστολή μαζί με το κείμενο:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό και σταθερό):
E_mail επικοινωνίας:
[Η φόρμα με τα στοιχεία να υπάρχει και στο email και μέσα στο αρχείο με το κείμενο. Να φαίνονται ξεκάθαρα μέσα στο κείμενο ο τίτλος του και το όνομα του/της συγγραφέως. Μην στέλνετε κείμενα χωρίς να υπάρχει μέσα όνομα συγγραφέα και τίτλος. Αποστολές κειμένων με ελλιπή στοιχεία θα ακυρώνονται].
Περιμένουμε τα κείμενα από όλους σας. Δεν έχει σημασία άμα σας γνωρίζουμε ή όχι ή αν έχετε εκδώσει κάτι ή το οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει μόνο άμα γράφετε! Άμα γράφετε περιμένουμε τα κείμενα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.